Hydroplant Westland

Interieur beplanting

Het laten verzorgen van uw planten

Onze service....

Wat doen wij:

Al meer dan 20 jaar ontzorgen we bedrijven en instellingen met hun totale inpandige groenvoorziening. Het is bewezen dat planten zorgen voor een prettigere werkomgeving wat ook ten goede komt aan de algemene gezondheid van de medewerkers en zorgt de luchtkwaliteit voor een lager ziekteverzuim. Daarmee is al snel bewezen dat een “groen” kantoor geen geld kost maar juist oplevert.

 

Heeft u nog bestaande potten en planten staan, dan maken we graag voor u een voorstel op maat waarbij we de potten weer hergebruiken. De oude beplanting voeren we af en de nieuwe installeren we.

 

Een onderhoudscontract houdt in dat wij 1x per maand langs komen om de planten water te geven, en voeding toedienen op kwartaalbasis. We controleren op eventueel ongedierte en nemen daarop maatregelen. We zorgen dat uw planten er altijd netjes en representatief bijstaan. Er zijn meerdere opties mogelijk die we graag met u bespreken.

 

Onze klanten bevinden zich vooral in de regio Den Haag en Rotterdam maar we komen wel tot Utrecht.

 

Dankzij onze vestiging in het Westland hebben we altijd toegang tot een breed assortiment aan planten tegen concurrerende prijzen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.